Wetality erbjuder inte bara högkvalitativa kosttillskott och innovativa kosmetiska produkter utan även en fantastisk affärsmöjlighet!

Vi söker affärspartners och verkliga pionjärer som är angelägna om att ta denna resa med oss och vara en del av något revolutionerande inom skönhets- och hälsobranschen. Vårt företag och våra produkter säljs genom vår direktförsäljningsorganisation som vi bygger runt om i världen. Vi har en framgångsrik marknadsplan och ett starkt supportsystem med attraktiva incitament och bonusar.

Det finns många olika skäl till varför man väljer att börja arbeta i en direktförsäljningsorganisation med nätverksmarknadsföring. Nätverksmarknadsföring är inte en bli-rik-snabbt lösning utan en seriös marknadsföringsstrategi där framgång bygger på hårt arbete och några mycket grundläggande dynamiska principer. Möjligheten är uppbyggd på så sätt att även en novis enkelt kan starta upp genom att följa en skriftlig plan och börja tjäna pengar från dag ett. Många lockas av Wetalitys fantastiska produkter, andra lockas av den unika möjligheten att tjäna lite extra inkomst men den viktigaste potentialen med nätverksmarknadsföring är möjligheten att bygga upp en passiv inkomst över tid. Vare sig du siktar på att tjäna lite extrapengar eller en heltidsinkomst så är denna möjlighet för dig.

Arbeta när du vill, varifrån du vill, med vem du vill. Det är frihet! Bli din egen chef och upptäck möjligheterna med att jobba hemifrån. Kostnaden för att komma igång är väldigt låg och det finns inga krav på förkunskaper eller tidigare erfarenhet och heller inga geografiska begränsningar till vart i värden du kan arbeta. Ett perfekt företag för alla som gillar att resa, umgås med människor och hjälpa andra till bättre hälsa eller ekonomisk frihet.

Letar du efter en möjlighet att jobba hemifrån? Vill du vara din egen chef? Vill du jobba inom en bransch som växer explosionsartat just nu?

Jag söker människor som är intresserade av hampa och CBD och som ser möjligheterna med att använda internet som verktyg.

Är du intresserad av att få veta mer om att ingå i ett starkt team som är först ut med att lansera Wetalitys kvalitetsprodukter på den svenska marknaden? Hör av dig till oss på kontakt@hampahalsa.se